Barion Pixel < <

PRÉMIUM ABLAKOS lézervágott táblák

Tábláink mintája/szövege extrudált UV és fagyálló akryllemezből LÉZERREL kerülnek kivágásra, NEM MŰANYARA NYOMTATÁSSAL, vagy RAGASZTÁSSAL. A minta/szöveg így garantálatan nem kopik le! Aprólékosan kidolgozott, szemet gyönyörködtető modern és klasszikus mintájú házszuámtáblák, melyek igazán csodás díszei lehetnek otthonának. Gyártási idő: 3-6 munkanap
Az erdő életre kel:) Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott "ablakos" tábla. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
12 000 Ft
Az erdő életre kel:) Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott baglyos "ablakos" tábla faágakkal. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
12 000 Ft
Az erdő életre kel ezzel a kismadárral:) Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott "ablakos" tábla. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
13 000 Ft
Az erdő életre kel:) Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott madárkás "ablakos" tábla faággal, levelekkel. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
11 000 Ft
Az erdő életre kel :) Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott madárkás "ablakos" tábla faággal, levelekkel. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
15 000 Ft
Kedves kis madár ka szív ablakban. !Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
13 000 Ft
Az erdő életre kel ezzel a daloló kismadárral:) Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott "ablakos" tábla. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
13 000 Ft
Hamisítatlanul romantikus, ugyanakkor modern milliő. Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott kandelláber, alatta doromboló cicákkal. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
13 000 Ft
Hangulatos, ablakban doromboló cica. Hamisítatlanul romantikus, ugyanakkor modern milliő. Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott tábla. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
13 000 Ft
Hamisítatlanul romantikus, ugyanakkor modern milliő. Gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott kétágú kandelláber, alatta doromboló cicával. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
13 000 Ft
Csodaszép , hangulatos utcakép. Gyönyörűen és aprólékosan házak, ablakokkal. Fő utca elnevezéshez egyszerűen tökéletes:) Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
12 000 Ft
Tündérország életrekel ezen a végletekig aprólékos, csodaszép mintán. Ablakos tábla meseszép, faágon hitázó tündérlánnyal, virágokkal, gombákkal.... Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
15 000 Ft
Tündérország életrekel ezen a végletekig aprólékos, csodaszép mintán. Ablakos tábla meseszép, faágon hitázó tündérlánnyal, virágokkal, gombákkal.... Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
15 000 Ft
Aprólékosan kidolgozott -kaptárral körülölelt -méhecske. Méhészeknek kiváló választás. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
14 000 Ft
Élettel teli nádas, aprólékosan kidolgozott szitakötővel. Csodaszép, tóparti hangulatot árasztó ablakos tábla. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
15 000 Ft
Élettel teli nádas, madárkával, szitakötővel, pillangóval..Csodaszép, aprólékos tóparti hangulatot árasztó ablakos tábla. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
15 000 Ft
Csodaszép , hangulatos városkép. Gyönyörűen és aprólékosan házak, ablakokkal. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
9 500 Ft
Az ablaknak köszönketően csodálatosan kiemekledik a szélkakas. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod  amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
14 000 Ft
Tábláink alapanyaga: Extrudált (XT) fényes fekete vastag akril lemez, felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal!

SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg!
11 900 Ft
Igazi romantikus hangulatot idéző tábla. Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal bíró, csodaszép akryl lemezből. SOHA NEM kell gondoznod, NEM fakul, NEM rozsdásodik, NEM vetemedik meg! Nem találod amit keresel? Írd meg, mit szeretnél és megtervezzük!
15 000 Ft