Barion Pixel < <

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Általános tudnivalók
A MINTASHAZSZAM.HU tiszteletben tartja a webáruházát felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. Jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban tájékoztatjuk kedves látogatóinkat arról, hogy webáruházunk

– mely információkat tartja nyilván,
– azokat miként használja fel,
– hogyan tudja ellenőrizni ezek pontosságát,
– miképp kérheti azok törlését a nyilvántartásból

Az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik.

2. Személyes adatok felvétele, feldolgozása, felhasználása
Nyilvántartásunkban kizárólag olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a látogató a megrendelése során –, önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, és ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz kifejezetten hozzájárul.

Az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag arra a célra használjuk fel, melyre rendelkezésünkre bocsátotta minden esetben a jogszabályi rendelkezések betartásával. Harmadik személyeknek adatait nem adjuk át, kivéve ha azt jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelező erővel elrendeli.

A webáruház meglátogatásával egy időben felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy rendszeradminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból az alábbi adatok automatikusan tárolásra kerüljenek:

– a látogató Internet-szolgáltatója,
– a látogató IP-címe,
– a szoftverböngésző verziószáma,
– számítógépes operációs rendszerének típusa,
– azok az oldalak, amelyeket a honlapon meglátogatott,
– azok a keresőszavak, amelyeket a honlap eléréséhez használt.

Ezekkel az adatokkal a MINTASHAZSZAM.HU  webáruház látogatottságára, a jellemző elérési utakra következtethetünk, személyes adatokat nem használunk fel. Az adatfeldolgozással kapcsolatos valamennyi változtatást annak hatályba lépésekor honlapunkon közzé tesszük, így folyamatosan tájékozódhat az általunk tárolt adatokról, és ezek felhasználásáról.

3. Biztonság
A MINTASHAZSZAM.HU webáruház mindent megtesz azért, hogy a részükre megadott személyes adatok biztonságos tárolásáról gondoskodjanak.

4. Gyermekek személyes adatai
A webshopot 14 éven aluli személy nem használhatja, így gyermekkorú személyek személyes adatait nem tároljuk. Amennyiben észlelné, hogy ilyen személyes adat az üzemeltetők rendelkezésére áll, kérjük, hogy a lent található e-mail címek bármelyikén szíveskedjen jelezni, és gondoskodunk ezek törléséről.

5. Személyes adatainak módosítása és törlése
Az Ön által megadott adatokat webáruházunk automatikusan, külön kérés nélkül törli a nyilvántartásából a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételeinek megszűnésével. Az adatainak törlését nyilvántartásunkból Ön is bármikor kérheti, illetve visszavonhatja hozzájárulását személyes adatainak felhasználására, vagy feldolgozására a jövőre nézve. Fenti esetekben, illetve, ha személyes adataival kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel – ideértve: tároljuk-e Ön bármilyen adatát, és ha igen, melyeket; mi a felhasználás célja, időtartama, jogalapja.

6. Az adatkezelésért felelős:
Cégnév: Farkasné Csillag Enikő
Adószám:
67569593 -1 -18
Székhely: 9700 Szombathely, Zrínyi Ilona utca 8.

postacím: 9721 Gencsapáti Hunyadi utca 36/b
e-mail cím: info@mintashazszam.hu